1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στην Σύρο

 
Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Συριανού Καρναβαλιού 2015! Η ομάδα ΕΠΟΧΕΣ, η οποία την προηγούμενη χρονιά διακρίθηκε στο Συριανό Καρναβάλι είναι ο πρώτος διοργανωτής αυτού του νέου θεσμού και με χαρά και τρέλα προσκαλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτόν.

Η συμμετοχή στο 1ο Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού δεν απαιτεί κόστος συμμετοχής και απευθύνεται σε ευρύ κοινό. Αποτελεί ένα ταξίδι προετοιμασίας για τη συμμετοχή των καρναβαλιστών και των θεατών στο Συριανό Καρναβάλι κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες μέσα από την προσπάθεια επίλυσης λουκουμοσκονισμένων γρίφων, ολοκλήρωσης τρελών δοκιμασιών και αντιμετώπισης εξωφρενικών προκλήσεων θα συναγωνιστούν στις ικανότητές τους, θα ενδυναμώσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και θα “προθερμανθούν” για το τελευταίο ξέφρενο τριήμερο του καρναβαλιού.

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Λουκουμιού απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, πρώην ή μελλοντικούς καρναβαλιστές, μαθητές που τους τρώει το στρες, φοιτητές, ξαδέρφες, θείες, γιαγιάδες και πεθερές, ανιψιούς, κουνιάδους, μπατζανάκηδες και κουμπάρους! Μόνο τον παπαγάλο, το χρυσόψαρο και την γάτα αφήστε στο σπίτι για να μην τα κουράζουμε κιόλας! Σας εκμυστηρευόμαστε ότι σκεφτήκαμε να αποκλείσουμε τις πεθερές αλλά έτσι θα σας ταλαιπωρήσουμε περισσότερο!

Σας προσκαλούμε λοιπόν να προετοιμάσετε τη δική σας ομάδα γιατί η ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής θα ενεργοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιανουαρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως το Σάββατο 31 Ιανουαρίου.

Οι άκρως λουκουμοσκονισμένοι γρίφοι θα παραδοθούν στις ομάδες την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και οι συμμετέχοντες θα κυνηγούν το κρυμμένο μας λουκούμι μέχρι και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μέσω e-mail στο syroscarnival.loukoumi@gmail.com και στο Facebook: Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού (https://www.facebook.com/krimenoloukoumi)

 πηγή: http://www.go2syros.gr/permalink/3924.html