Ευχαριστίες Συλλόγου Χρουσσών και Συλλόγου Στερεοελλαδιτών !!!!!!!!!!!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσσών Σύρου και ο Σύλλογος Στερεοελλαδιτών "η Ρούμελη" θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της κοινής μας εκδήλωσης στις 30/12/2013, με την παρουσίαση του γνωστού παραμυθιού του Όσκαρ Ουάιλντ "Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας" και το παραδοσιακό μοίρασμα των δώρων από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Απόλλων.

 Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Super Market Φρέρης, Καφενείο "Ο Τζίτζικας", Daidadi Gelato και Εποχές, καθώς και τα καταστήματα Ροδιά, Νέμετ, Παραμυθόσπιτο, Παιχνίδια Σαλούστρος και τα φροντιστήρια So easy και Ευρωγνώση για την προσφορά δώρων για τα παιδιά. Επίσης τα ζαχαροπλαστεία Απέργης, Αθυμαρίτης, Σταύρος και Κανακάρη για την προσφορά παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων γλυκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΡΙΤΑΣ και στους εθελοντές της για την άμεση και μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Κοντιζά για την υπέροχη, ζωντανή μουσική επένδυση του παραμυθιού, τον  Νίκο Κοντιζά για την ηχητική - μικροφωνική κάλυψη, την Ελένη Μιχαλάκη για την κατασκευή της στολής του χελιδονιού και την Μαρία Ζουγανέλη για το Μακιγιάζ.

Ακόμη ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή και κάλυψη της εκδήλωσης. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας και την παρουσία του στην εκδήλωση!

Ραντεβού του χρόνου!!!