Προγραμματισμένες δραστηριότητες του συλλόγου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΣΥΡΟΥ «Η ΡΟΥΜΕΛΗ»
              Email:roumeli.syros@yahoo.gr

ΠΡΟΣ
Τα μέλη του Συλλόγου
(κο Στέφανο Καπνιά)

Φίλες και φίλοι,
Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του συλλόγου μας, που για να πραγματοποιηθούν, χρειάζεται η δική σας ενεργή συμμετοχή.
1. Δημιουργία Τράπεζας αίματος.
Η τράπεζα αίματος έχει ως σκοπό :
i. τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση αναγκών των μελών της τράπεζας και συγγενών,
ii. την παροχή βοήθειας για ανεύρεση αίματος στις έκτακτες ανάγκες των μελών της, όταν δεν είναι δυνατή η εξυπηρέτηση με διάθεση από την τράπεζα, και
iii. την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς στο συλλογικό χώρο και το κοινωνικό περιβάλλον των μελών του σωματείου.
2. Παραλαβή δασικών δενδρυλλίων.
Από τη Δ/νση δασών παραλάβαμε …δενδρύλλια για να κάνουμε δενδροφύτευση σε κοινόχρηστο χώρο που θα μας παραχωρούσε ο Δήμος Σύρου.
Σε απάντηση του σχετικού αιτήματός μας, και πάρα τις προφορικές διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, λάβαμε έγγραφο, από τη Δ/ση Αγροτικής Ανάπτυξης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, που μας προτείνει να μοιραστούν τα φυτά στα μέλη μας, γιατί προς το παρόν δεν έχουν διαμορφώσει κατάλληλο χώρο!!
3. Δημιουργία BlogSpot στο διαδίκτυο.
Blog (Ιστολόγιο) είναι ιστοσελίδες που περιέχουν προσωπικές απόψεις, ιδέες, πληροφορίες για θέματα που επιλέγει ο χρήστης ή οι χρήστες να αναρτήσουν και ακολουθούν την χρονολογική σειρά. Εκτός από την ανάπτυξη κάποιων θεμάτων μπορεί να αναρτούνται φωτογραφίες, βίντεο, χρήσιμες συνδέσεις κτλ. Το πρωτότυπο με το blog είναι ότι οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν αυτά που προβάλλονται και να έρχονται σε άμεση επικοινωνία με τους υπόλοιπους χρήστες.
4. Έκπτωση σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι περιμένουμε απάντηση σε σχετικό αίτημα, που υποβάλαμε σε ακτοπλοϊκές εταιρείες, για εκπτώσεις, των οικονομικά τακτοποιημένων μελών μας, στα εισιτήρια πλοίων. 
Τσιώλη –Καραντώνη Ελένη:6974373615/2281086365 email:eltsioli@yahoo.gr
Μαργαρίτα Κούτρα: 6981800631
Ντούρμα Αικατερίνη: 6977281723
Θεοδοσίου Δημήτριος: 6946502510
Μεριάς Ηλίας: 6989525649
Περιμένουμε τις προτάσεις σας και την έμπρακτη υποστήριξή σας για μια δυναμική, δημιουργική με ενεργές παρεμβάσεις, παρουσία του Συλλόγου μας, στον όμορφο τούτο Κυκλαδίτικο τόπο που ζούμε.